1.1 Comanda Online

a. Alegeti produsele

Folosind meniul, navigati prin magazinul virtual. Odata ce ati gasit un produs pe care doriti sa il comandati apasati pe butonul “Adauga in cos”. Daca vreti sa cumparati mai mult de un produs din acelasi sortiment, inlocuiti cifra 1 cu numarul de bucati dorite. Preturile produselor afisate pe site-ul www.valeputna.ro contin TVA și nu includ cheltuielile aferente transportului expres pana la adresa indicata de dumneavoastra!

b. Coșul de cumparaturi

Pe masura ce va umpleti cosul, in partea de jos a paginii veti vedea in permanenta cumparaturile facute. In aceasta etapa aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor pe care doriti sa le comandati si sa renuntati la unul sau mai multe dintre cele alese initial.

c. Alegerea transportatorului

Puteti opta pentru livrarile la tarife preferentiale pe care le efectuam prin Fan Courier. Preturile sunt grupate in doua categorii in functie de greutatea coletului:

  • 19.00 – lei (TVA inclus) pentru pachetele cuprinse intre 1 si 10 Kg
  • 29.00 - lei (TVA incus) pentru pachetele cuprinse intre 10 si 20 de Kg

Aceste tarife sunt valabile pentru aria de operare uzuala a curierului Fan Courier. Pentru detalii va rugam sa consultati www.fancourier.ro.
In cazul clienților care au un contract sau o preferinta pentru o anumita firma de curierat, livram cu plăcere prin firma agreata si indicata de acestia.

Costul transportului se calculeaza in funcție de greutatea totala a coletului, incluzand ambalajul si rezerva de frig. In cazul unor localitati indepartate, curierii taxeaza suplimentar fiecare kilomentru parcurs in afara ariei lor de operare!

d. Lansarea comenzii

Pentru a comanda produsele alese apasati butonul Trimite Comanda. Procesul de plasare a comenzii se desfasoara in intregime in aceasta etapa prin completarea unui formular simplu ce se intinde pe o singura pagina. Va trebui sa introduceti datele pentru facturare, adresa de livrare si numarul de telefon.
In cazul in care doriti sa va creati un cont pe www.valeputna.ro, va rugam sa bifati optiunea "Creati-va un cont" de pe pagina de plata. Crearea unui cont va ofera avantajul de a nu mai rescrie datele din formularul standard de fiecare data cand comandati produse Valeputna. Este suficient sa introduceti parola si formularul se incarca singur.
Daca doriti ajutor din partea echipei noastre nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0786 528 060

e. Confirmarea comenzii

Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosita la efectuarea comenzii.

1.2. Comanda Telefonica

Se pot face comenzi telefonice in zilele lucratoare in intervalul orar 9-15.
Numarul de telefon disponibil pentru vanzarile online este 0786 528 060

1.3. Comanda prin email

Exista posibilitea efectuarii comenzilor prin email. In acest caz va rugam sa trimiteti toate informatiile necesare pe adresa: comenzi@valeputna.ro. Aceasta modalitate va necesita un timp mai lung pentru procesare si livrare si o recomandam doar in cazul in care metodele de la punctul 1 sau 2 nu va sunt la indemana.

Date obligatorii pentru comanda prin email:
Nume, Prenume
Numar de telefon,
Adresa de email
Adresa de livrare completa:
strada, numar, scara, apartament, localitate, judet, cod postal

2. Modalitati de Plata

2.1. Plata la livrare

Alegand aceasta modalitate de plata veti achita contravaloarea produselor comandate impreuna cu costurile de transport la primirea coletului. Banii vor fi platiti reprezentantului firmei de curierat care va preda pachetul cu produsele Valeputna.

2.2. Plata cu Ordin de Plata

Puteti efectua plata pentru comanda dumneavoastra prin transfer bancar printr-un ordin de plata.
In cazul in care optati pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa ne contactati prin email sau telefon pentru a va confirma ca produsele dorite de dumneavoastra se afla pe stoc sau pentru a va transmite o factura proforma.
Expedierea coletului va fi facuta dupa ce banii au ajuns in contul nostru bancar.

Datele firmei noastre sunt:

Quality Natural S.R.L
CUI: 27811152
REG COM: J33/752/2010

Strada Pastravariei, nr. 135B
Loc. Valea Putnei, C.P. 727441
Comuna Pojorata,
Jud. Suceava

IBAN: RO57BTRLRONCRT00U9172802
BANCA TRANSILVANIA

3. Modalitati de Livrare

Quality Natural S.R.L – ValePutna efectueaza livrarile folosind serviciile de curierat rapid. Produsele comandate pot ajunge la dumneavoastra in 24-72 ore de la plasarea comenzii.
Aveti posibilitatea sa optati pentru livrari la tarife preferentiale pe care le efectuam prin Fan Courier.
In cazul clienților care au un contract sau o preferinta pentru o anumita firma de curierat, livram cu plăcere prin firma agreata si indicata de acestia.
Produsele sunt transportate in ambalaj izoterm cu rezerva de frig.
Nu se fac livrari duminica.

Preturile produselor afisate pe site-ul www.valeputna.ro contin TVA și nu includ cheltuielile aferente transportului pana la adresa indicata de dumneavoastra!

0