Livrare gratuită la comenzi de peste 300 leiTermeni și condiții

În concordanță cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Quality Natural S.R.L., înregistrată la ANSPDCP, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Furnizarea datelor necesare la redactarea facturii este obligatorie. Refuzul dumneavoastră de a transmite aceste date determină anularea comenzii.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai dumneavoastră, prin factură pentru produsele comandate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul la acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.
Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Departamentul Reclamații, la adresa de e-mail contact@valeputna.ro sau prin poștă la adresa de corespondență (poștală):

Sediu social: Valea Putnei, 135B,
C.P. 727441
jud. Suceava.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Administrarea magazinului www.valeputna.ro se efectuează de către societatea: S.C. Quality Natural S.R.L.

CUI: RO27811152
REG COM: J33/752/2010
Strada Păstrăvăriei, nr. 135B
Loc. Valea Putnei, C.P. 727441
Comuna Pojorâta,
Jud. Suceava

1. Declinarea responsabilității

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu caracter exemplificativ, produsele pot fi diferite de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul, etc, însă în aceste situații clientul va fi înștiințat înainte de a i se livra comanda și nu se va livra decât cu acceptul acestuia. Caracteristicile și disponibilitatea produselor de pe acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă. În cazul în care alte detalii sau prețurile la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, valeputna.ro își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Valoarea maximă a obligațiilor societății S.C. Quality Natural S.R.L., față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de societatea S.C. Quality Natural S.R.L. de la clientul respectiv.

2. Frauda

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.valeputna.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.valeputna.ro VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

3. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Societatea Comercială Quality Natural S.R.L va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Dacă aveți probleme legate de o comandă care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau la telefon, puteți să vă adresați pentru o conciliere internă, în scris, prin email la adresa: contact@valeputna.ro. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din România.

Pentru orice sesizări sau observații de probleme legate de încălcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteți face reclamație la adresa de email – contact@valeputna.ro

4. Date personale

Informațiile utilizatorilor site-ului www.valeputna.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu S.C. Quality Natural S.R.L. sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situația și starea produselor se pot obține contactându-ne online sau prin email/telefon, la adresele cuprinse în prezentul site.

5. Disponibilitatea și prețul produselor

Ofertele și produsele prezentate pe site-ul www.valeputna.ro sunt disponibile în limita stocului disponibil.

Prețurile produselor prezentate pe www.valeputna.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

Prețurile produselor conțin TVA.

6. Garanții

Toate produsele comercializate de către site-ul www.valeputna.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorului.

Orice nemulțumire trebuie semnalată în momentul recepției mărfii la adresa de email contact@valeputna.ro și telefonic la numărul de telefon: 0786 528 061

Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

7. Returnarea produselor

Clientul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

7.1. Produs ce nu este conform cu specificațiile de pe site.

Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră, Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de S.C. Quality Natural S.R.L.

7.2. Produse ce au fost livrate greșit.

Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar clientul va refuza recepția. Clientul poate solicita returnarea acestora pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuirea cu un alt sortiment sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de S.C. Quality Natural S.R.L.

7.3. Renunțarea la cumpărare.

În momentul efectuării unei comenzi online, clientul declară că a luat cunostință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.

8. Modalități de plată

Plățile produselor comandate la magazinul online www.valeputna.ro se pot efectua după cum urmează:

Plata la livrare – în momentul in care primiți produsul, prin achitarea acestuia către reprezentantul firmei de curierat. Prin folosirea acestei metode de plată, nu puteti trimite cadouri altei persoane.

Plata cu card de debit/credit prin Netopia-Payments.

9. Dispoziții finale

SC Quality Natural SRL își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.valeputna.ro, structurii acestuia sau orice alte schimbări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lămuriri sau informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați pe adresa: contact@valeputna.ro

Termeni și condiții – Afiliați

1. Comisioane, perioada de comisionare, s.a.
2. Reguli de utilizare a link-urilor de afiliere
3. Cuvinte cheie interzise
4. Politica de Social Media

1. Comisioane, perioada de comisionare, s.a.

Perioada de comisionare oferita de Quality Natural S.R.L este de 30 zile.

Comisioanele plătite se acordă numai pentru comenzile facturate și achitate de către clienți.

2. Reguli de utilizare a link-urilor de afiliere

Link-urile de afiliere pentru Valeputna nu vor fi acceptate pe website-uri care:

• sunt construite ca website-uri clonă

• realizează URL masking sau conțin în domeniul și/sau subdomeniul acestora cuvintele cheie Valeputna.

3. Cuvinte cheie interzise

Este interzisă folosirea anumitor cuvinte cheie în campaniile Cost-Per-Click și nume de domenii, după cum urmează: Valeputna scris în orice combinație de litere mici și litere mari sau in varațiuni și derivate de la nume.

Cuvintele cheie legate de marca Valeputna trebuie adăugate în lista de cuvinte cheie negative în cazul promovării prin metode Cost-Per-Click.

4. Politica de Social Media

Este permisă promovarea pe Facebook Ads, pe Timeline Facebook, în cont Twitter personal și contul personal de LinkedIn.

Este interzisă crearea de pagini pe Facebook cu vreunul din cuvintele cheie legat de mărcile Valeputna.

0
    Coșul tău
    Coșul tău este golCătre magazin