Livrare gratuită la comenzi de peste 300 lei



Tartine cu specialități din păstrăv Valeputna

0

0

Tartinele cu specialitățile din păstrăv afumat Valeputna sunt o alegere rafinată și plină de savoare pentru momentele când dorești să te bucuri de o gustare elegantă și ușor de preparat. Această combinație delicioasă îmbină gustul unic al păstrăvului afumat cu textura crocantă și aromată a tartinelor, rezultând într-un aperitiv deosebit de apreciat.

Timp

20 minute

Porții

4

Dificultate

ușor

Timp

20 minute

Porții

4

Dificultate

ușor

Ingrediente

Pentru pasta tartinabilă

190 g specialități din păstrăv afumat Valeputna

100 g frișcă bătută

100 g cremă de brânză

sare

piper alb măcinat

Pentru bază

250 g tartine din pâine cu semințe

Pentru decor

1/2 legătură pătrunjel

1 ridiche

caviar

Informații nutriționale
0
Kj/Kcal
1128/269.6
Grăsimi
11.45 g
Acizi grași saturați
3.39 g
Glucide
28.71 g
Zaharuri
4.64 g
Proteine
10.85 g
Sare
1.21 g

Instrucțiuni

1 Se bate frișca, se amestecă cu crema de brânză Philadelphia și cu specialitatea de păstrăv de la ValePutna și se condimentează după gust, cu sare și piper.

2Pasta obținută se pune într-un poș de ornat cu cap striat și se șprițează pe tartine.

3Tartinele se așează pe platouri și se decorează cu pătrunjel, ridiche și caviar.

4Tips:
Pasta de pește se poate aromatiza și cu puțină pastă de hrean.
Se pot folosi 3 specialități de pastă de pește Valeputna astfel frișca bătută se împarte în 3 părți egale și se amestecă cu pasta de pește 1/3 din cele 3 sortimente:

  • Descântatu’
  • Trutta Dux
  • Sorocitu’

Ingrediente

Pentru pasta tartinabilă

190 g specialități din păstrăv afumat Valeputna

100 g frișcă bătută

100 g cremă de brânză

sare

piper alb măcinat

Pentru bază

250 g tartine din pâine cu semințe

Pentru decor

1/2 legătură pătrunjel

1 ridiche

caviar

Informații nutriționale
0
Kj/Kcal
1128/269.6
Grăsimi
11.45
Acizi grași săturați
3.39 g
Glucide
28.71 g
Zaharuri
4.64 g
Proteine
10.85 g
Sare
1.21 g

Instrucțiuni

1 Se bate frișca, se amestecă cu crema de brânză Philadelphia și cu specialitatea de păstrăv de la ValePutna și se condimentează după gust, cu sare și piper.

2 Pasta obținută se pune într-un poș de ornat cu cap striat și se șprițează pe tartine.

3 Tartinele se așează pe platouri și se decorează cu pătrunjel, ridiche și caviar.

4 Tips:
Pasta de pește se poate aromatiza și cu puțină pastă de hrean.
Se pot folosi 3 specialități de pastă de pește Valeputna astfel frișca bătută se împarte în 3 părți egale și se amestecă cu pasta de pește 1/3 din cele 3 sortimente:

  • Descântatu’
  • Trutta Dux
  • Sorocitu’

 

Business Hour

Tags
Păstrăv, Sănătate

Distribuie:

Business Hour

Tags
Păstrăv, Sănătate

Distribuie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    Coșul tău
    Coșul tău este golCătre magazin