Livrare gratuită la comenzi de peste 300 lei



Paste cu păstrăv afumat Valeputna

0

0

Pastele cu păstrăv sunt o opțiune culinară echilibrată, care combină carbohidrații hrănitori din paste cu proteinele sănătoase pe care le conține păstrăvul. Această masă reprezintă nu doar o plăcere pentru papilele gustative, ci și o sursă bogată de nutrienți esențiali pentru organism. Buon appetito!

Timp

40 minute

Porții

4

Dificultate

ușor

Timp

40 minute

Porții

4

Dificultate

ușor

Ingrediente

Pentru sos

300 g File afumat din păstrăv bio ValePutna

1 buc Eșalotă

1 buc usturoi

1 buc dovlecel

1/2 legătură mărar

2 linguri ulei de măsline

300 ml frișcă bătută

1 buc lămâie

sare

piper negru boabe

Pentru bază

500 g Spaghetti Nr 5

Informații nutriționale
0
Kj/Kcal
1031.98/246.65
Grăsimi
12.25 g
Acizi grași saturați
4.92 g
Glucide
28.8 g
Zaharuri
0.95 g
Proteine
6.04 g
Sare
0.41 g

Instrucțiuni

1 Gătiți pastele în apă clocotită cu sare, timp de cca. 10 minute până devin al dente.

2Se curăță eșalota și usturoiul și se toacă mărunt. Se spală dovlecelul și se rade grosier. De asemenea, mărarul se spală, se usucă și se rup vârfurile.

3Se încinge uleiul într-o tigaie și se călesc usturoiul și ceapa timp de 1-2 minute până devin sticloase. Se adaugă zeama de lămâie și frișca bătută.

4Se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mediu timp de 10-15 minute.

5Se adaugă dovlecelul ras și păstrăvul afumat, curățat de piele și rupt în bucățele și se lasă la călit încă 5 minute.

6Se scurg pastele fierte, se amestecă cu mărarul, se așează într-o farfurie adâncă, se toarnă peste ele sosul cu pește, se decorează cu felii de lămâie, bucățele de păstrăv afumat și vârfuri de mărar.

Ingrediente

Pentru sos

300 g File afumat din păstrăv bio ValePutna

1 buc Eșalotă

1 buc usturoi

1 buc dovlecel

1/2 legătură mărar

2 linguri ulei de măsline

300 ml frișcă bătută

1 buc lămâie

sare

piper negru boabe

Pentru bază

500 g Spaghetti Nr 5

Informații nutriționale
0
Kj/Kcal
1031.98/246.65
Grăsimi
12.25 g
Acizi grași săturați
4.92 g
Glucide
28.8 g
Zaharuri
0.95 g
Proteine
6.04 g
Sare
0.41 g

Instrucțiuni

1Gătiți pastele în apă clocotită cu sare, timp de cca. 10 minute până devin al dente.

2Se curăță eșalota și usturoiul și se toacă mărunt. Se spală dovlecelul și se rade grosier. De asemenea, mărarul se spală, se usucă și se rup vârfurile.

3Se încinge uleiul într-o tigaie și se călesc usturoiul și ceapa timp de 1-2 minute până devin sticloase. Se adaugă zeama de lămâie și frișca bătută.

4Se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mediu timp de 10-15 minute.

5Se adaugă dovlecelul ras și păstrăvul afumat, curățat de piele și rupt în bucățele și se lasă la călit încă 5 minute.

6Se scurg pastele fierte, se amestecă cu mărarul, se așează într-o farfurie adâncă, se toarnă peste ele sosul cu pește, se decorează cu felii de lămâie, bucățele de păstrăv afumat și vârfuri de mărar.

Business Hour

Tags
Păstrăv, Sănătate

Distribuie:

Business Hour

Tags
Păstrăv, Sănătate

Distribuie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    Coșul tău
    Coșul tău este golCătre magazin