We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Livrare gratuită la comenzi de peste 300 lei



Mousse de păstrăv pe salată de sezon

0

0

Mousse-ul de păstrăv este o alegere deosebită pentru cinele festive sau evenimentele speciale, oferind o armonie de arome și o prezentare estetică. Această rețetă reprezintă o demonstrație de rafinament culinar, unde păstrăvul delicat și salata proaspătă se completează reciproc pentru a crea o experiență gastronomică memorabilă.

Timp

50 minute

Porții

4

Dificultate

medie

Timp

50 minute

Porții

4

Dificultate

medie

Ingrediente

Pentru sos

1 lingură muștar

1 lingură oţet

2 linguri ulei de măsline

200 g salată mixtă de sezon

Pentru bază

3 buc File afumat de păstrăv Valeputna

1/2 legătură pătrunjel

1 lingură zeamă de lămâie

100 g brânză de vaci

piper negru boabe

sare

Pentru decor

4 buc ridichi

4 buc roșii cherry

Informații nutriționale
0
Kj/Kcal
536.19/128.15
Grăsimi
8.91 g
Acizi grași saturați
0.71 g
Glucide
2.89 g
Zaharuri
1.51 g
Proteine
8.64 g
Sare
1.73 g

Instrucțiuni

1 Fileurile de peşte se curăţă de piele şi oase, apoi se mărunţesc cu furculiţa.

2Se desprind frunzele de pătrunjel şi se toacă mărunt. Se adaugă la peşte.

3Se amestecă brânza de vaci cu zeama de lămâie, se adaugă la pasta de peşte şi se amestecă bine. Se condimentează după gust și se pune pentru circa 30 minute la frigider.

4Se amestecă toate ingredientele pentru sos. Se așează salata mixtă pe farfurie și se stropește cu sosul de salată.

5Cu 2 linguri ţinute faţă în faţă sau cu un clește de îngheţată, se decupează din pasta de peşte cupe potrivite şi se așează pe salată.
Se decorează cu ridichi și roșii cherry.

Tips:
S-a folosit produsul Cobza cu păstrăv afumat Valeputna.
Se poate adăuga la decor și o linguriță de caviar.

Ingrediente

Pentru sos

1 lingură muștar

1 lingură oţet

2 linguri ulei de măsline

200 g salată mixtă de sezon

Pentru bază

3 buc File afumat de păstrăv Valeputna

1/2 legătură pătrunjel

1 lingură zeamă de lămâie

100 g brânză de vaci

piper negru boabe

sare

Pentru decor

4 buc ridichi

4 buc roșii cherry

Informații nutriționale
0
Kj/Kcal
536.19/128.15
Grăsimi
8.91 g
Acizi grași saturați
0.71 g
Glucide
2.89 g
Zaharuri
1.51 g
Proteine
8.64 g
Sare
1.73 g

Instrucțiuni

1 Fileurile de peşte se curăţă de piele şi oase, apoi se mărunţesc cu furculiţa.

2 Se desprind frunzele de pătrunjel şi se toacă mărunt. Se adaugă la peşte.

3 Se amestecă brânza de vaci cu zeama de lămâie, se adaugă la pasta de peşte şi se amestecă bine. Se condimentează după gust și se pune pentru circa 30 minute la frigider.

4 Se amestecă toate ingredientele pentru sos. Se așează salata mixtă pe farfurie și se stropește cu sosul de salată.

5 Cu 2 linguri ţinute faţă în faţă sau cu un clește de îngheţată, se decupează din pasta de peşte cupe potrivite şi se așează pe salată.
Se decorează cu ridichi și roșii cherry.

Tips:
S-a folosit produsul Cobza cu păstrăv afumat Valeputna.
Se poate adăuga la decor și o linguriță de caviar.

Tags
Păstrăv, Sănătate

Distribuie:

Tags
Păstrăv, Sănătate

Distribuie:

0 Comentarii

Adaugă un comentariu

0
    Coșul tău
    Coșul tău este golCătre magazin