Livrare gratuită la comenzi de peste 300 lei



Mousse de păstrăv pe salată de sezon

0

0

Mousse-ul de păstrăv este o alegere deosebită pentru cinele festive sau evenimentele speciale, oferind o armonie de arome și o prezentare estetică. Această rețetă reprezintă o demonstrație de rafinament culinar, unde păstrăvul delicat și salata proaspătă se completează reciproc pentru a crea o experiență gastronomică memorabilă.

Timp

50 minute

Porții

4

Dificultate

medie

Timp

50 minute

Porții

4

Dificultate

medie

Ingrediente

Pentru sos

1 lingură muștar

1 lingură oţet

2 linguri ulei de măsline

200 g salată mixtă de sezon

Pentru bază

3 buc File afumat de păstrăv Valeputna

1/2 legătură pătrunjel

1 lingură zeamă de lămâie

100 g brânză de vaci

piper negru boabe

sare

Pentru decor

4 buc ridichi

4 buc roșii cherry

Informații nutriționale
0
Kj/Kcal
536.19/128.15
Grăsimi
8.91 g
Acizi grași saturați
0.71 g
Glucide
2.89 g
Zaharuri
1.51 g
Proteine
8.64 g
Sare
1.73 g

Instrucțiuni

1 Fileurile de peşte se curăţă de piele şi oase, apoi se mărunţesc cu furculiţa.

2Se desprind frunzele de pătrunjel şi se toacă mărunt. Se adaugă la peşte.

3Se amestecă brânza de vaci cu zeama de lămâie, se adaugă la pasta de peşte şi se amestecă bine. Se condimentează după gust și se pune pentru circa 30 minute la frigider.

4Se amestecă toate ingredientele pentru sos. Se așează salata mixtă pe farfurie și se stropește cu sosul de salată.

5Cu 2 linguri ţinute faţă în faţă sau cu un clește de îngheţată, se decupează din pasta de peşte cupe potrivite şi se așează pe salată.
Se decorează cu ridichi și roșii cherry.

Tips:
S-a folosit produsul Cobza cu păstrăv afumat Valeputna.
Se poate adăuga la decor și o linguriță de caviar.

Ingrediente

Pentru sos

1 lingură muștar

1 lingură oţet

2 linguri ulei de măsline

200 g salată mixtă de sezon

Pentru bază

3 buc File afumat de păstrăv Valeputna

1/2 legătură pătrunjel

1 lingură zeamă de lămâie

100 g brânză de vaci

piper negru boabe

sare

Pentru decor

4 buc ridichi

4 buc roșii cherry

Informații nutriționale
0
Kj/Kcal
536.19/128.15
Grăsimi
8.91 g
Acizi grași saturați
0.71 g
Glucide
2.89 g
Zaharuri
1.51 g
Proteine
8.64 g
Sare
1.73 g

Instrucțiuni

1 Fileurile de peşte se curăţă de piele şi oase, apoi se mărunţesc cu furculiţa.

2 Se desprind frunzele de pătrunjel şi se toacă mărunt. Se adaugă la peşte.

3 Se amestecă brânza de vaci cu zeama de lămâie, se adaugă la pasta de peşte şi se amestecă bine. Se condimentează după gust și se pune pentru circa 30 minute la frigider.

4 Se amestecă toate ingredientele pentru sos. Se așează salata mixtă pe farfurie și se stropește cu sosul de salată.

5 Cu 2 linguri ţinute faţă în faţă sau cu un clește de îngheţată, se decupează din pasta de peşte cupe potrivite şi se așează pe salată.
Se decorează cu ridichi și roșii cherry.

Tips:
S-a folosit produsul Cobza cu păstrăv afumat Valeputna.
Se poate adăuga la decor și o linguriță de caviar.

Business Hour

Tags
Păstrăv, Sănătate

Distribuie:

Business Hour

Tags
Păstrăv, Sănătate

Distribuie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    Coșul tău
    Coșul tău este golCătre magazin